به گزارش روابط عمومی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، آیین رونمایی رسمی از مجوز موزه افتخارات باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به مناسبت روز جهانی موزه برگزار شد.
مجوز رسمی موزه افتخارات سپاهان از سوی علیرضا ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان به محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اعطا شد؛ همچنین پیراهن تیم سپاهان مورد امضای حاضران در این مراسم قرار گرفت.
محمد یاوری و امیرحسین شاهزیدی از پیشکسوتان فوتبال سپاهان در این آیین حضور داشتند و ضمن ابراز خاطرات گذشته از اقدام باشگاه سپاهان قدردانی کردند؛ بازدید از موزه افتخارات سپاهان بخش پایانی این مراسم بود.
محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در این مراسم اظهار داشت: سپاهان یک تاریخ بلند در تاریخ اصفهان است و مردم شهر به زایندهرود و سپاهان دلخوشی دارند؛ مجموعه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان تلاش کرده تا سپاهان به عنوان یک برند معتبر، بالندگی هویتی در عرصه ملی و بینالمللی داشته باشد.
وی ادامه داد: نام سپاهان در ۲۷ رشته ورزشی، ۸۸ تیم ورزشی و در قالب ۲۲۱۲ ورزشکار در ورزش کشور میدرخشد و ۱۴۷ ورزشکار سپاهان به تیمهای ملی راه یافتند و در عرصه مسابقات بینالمللی برای پرچم کشور تلاش کردند.
ساکت تصریح کرد: سپاهان پرهویت باید تاریخ گویایی داشته باشد و تاریخ بصری عمیقی را به نسل امروز و فردا معرفی کند
از دهه ۸۰ با میراث فرهنگی و موزه ارتباط گرفتیم تا بتوانیم از تجربیات موزهداری استان اصفهان استفاده کنیم و نماد و عینیتی را به رویت همگان بگذاریم.
مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان خاطرنشان کرد: بسیاری از باشگاههای بزرگ و معتبر دنیا از جمله بارسلونا، آث میلان و اینتر میلان به عنوان الگویی در ساماندهی موزه سپاهان مد نظر قرار گرفت، سالنهای متفاوتی ایجاد شده و سالنها دیگری نیز در حال ساخت و طراحی است و یکی از سالنها را به معرفی شرکت فولاد مبارکه اختصاص دادیم.
وی همچنین عنوان کرد: اقشار مختلف مردم هر روز مهمان موزه افتخارات سپاهان هستند و زیرساختهای بزرگترین پروژه بعد از انقلاب اسلامی را میبینند و فرهنگ موزهداری در ورزش را تجربه کنند.
ساکت همچنین یادآور شد: موزهداری را به عنوان تاریخ یک مجموعه ارزیابی میکنیم و به عنوان اولین باشگاه ایرانی موزهای در قواره نام بزرگ سپاهان فراهم کردیم، پیشکسوتان و ستارههای پرفروغی را به تصویر کشیدیم و غرفهای به آنها اختصاص دادیم.
مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در پایان گفت: دهکده المپیک اصفهان در اختیار اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان است
استادیوم فوتبال بخشی از این دهکده است که مجتمع فولاد مبارکه آن را تکمیل کرد
همچنین در حال پیگیری هستیم تا پیست دوچرخهسواری، استخر و سالن جانبازان در قالب ماده ۲۷ به فولاد مبارکه واگذار و سپس تکمیل شود و به استفاده همگان برسد.
علیرضا ایزدی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان اظهار داشت: موزه از گسستهای فرهنگی جلوگیری میکند و اگر در حوزه فتوت و جوانمردی فرهنگسازی میشد، این اتفاقات اخیر را شاهد نبودیم.
وی افزود: موزه افتخارات باشگاه سپاهان پر از اشیایی است که انتقال فرهنگی را به خوبی رقم میزند، موزه متفاوتی ایجاد شده است که جای تبریک دارد، تولد این موزه در استان اصفهان به نام باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به فال نیک میگیریم که نمونه بینظیری از فعالیت فرهنگی این باشگاه خواهد بود.
ایزدی خاطرنشان کرد: از سالهای گذشته همیشه به مدیریت جناب ساکت غبطه میخوردم، باید قدردان افرادی باشیم که حضورشان قوامبخش است، بسیط بودن نگاه ایشان بسیار ارزشمند است و بسیاری از باشگاههای ورزشی به دنبال بهرهوری مالی از اتفاقات هستند اما دغدغه فرهنگی جناب ساکت سبب شد نوع نگاه به فعالیتهای اقتصادی متفاوت باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان در پایان گفت: امیدواریم به زودی شاهد درخشش ستاره طلایی جام باشگاههای آسیا روی سینه فوتبالیستهای سپاهان باشیم.